Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op

shutterstock_544957522

Hoe werkt het ?

Glasvezel is de internetverbinding voor de toekomst. Het is razendsnel, veilig en biedt ongekende mogelijkheden voor uw digitale communicatie.

Er wordt gebruik gemaakt van dunne vezels van een speciaal soort glas. Informatie wordt met behulp van laserlicht verzonden. Met glasvezel kunnen hogere internetsnelheden worden behaald dan met welk ander netwerk ook. Het is ontwikkeld om grote hoeveelheden data razendsnel over grote afstanden te transporteren.

Uniek aan glasvezel is dat het een zogenaamde symmetrische verbinding is. Dat wil zeggen dat de uploadsnelheid gelijk is aan de hoge downloadsnelheid.

Dankzij de enorme capaciteit kan een glasvezelnetwerk de huidige en toekomstige digitale innovaties probleemloos aan. Het netwerk is dus voorbereid op het steeds grotere gebruik van internetdata. In een toekomst die alleen maar meer en meer digitaal zal worden, zal glasvezel een steeds grotere rol gaan spelen.

De voordelen van glasvezel ten opzichte van koper (telefoonlijnen):

– Lagere materiaalkosten
– Lagere installatiekosten
– Veel hogere datatransmissiesnelheden
– Ongevoelig voor elektromagnetische stoorvelden.

Kortom: glasvezel is absoluut de beste, snelste en meest stabiele optie voor alle bedrijven en organisaties. Sluit u dus snel aan bij ons glasvezelnetwerk!

shutterstock_468873557-2-760×460
shutterstock_61526641

ParkNed Vught

Stilstand is achteruitgang. Dat geldt zeker ook in de digitale wereld. Daarom helpt ParkNed Vught u om voorbereid te zijn voor de toekomst.

shutterstock_468873557-2-760×460

Veilig en razendsnel

Internet moet niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook snel. Dankzij glasvezel ligt een topsnelheid binnen handbereik.

Layer 3

Wat zijn de kosten?

Bekijk onze aantrekkelijke tarieven en aansluitkosten en lees hoe u zich gemakkelijk en snel bij ons kunt aanmelden!